۸ تکنیک نام گذاری برند یا Brand Naming

برندها قرار است در ذهن مخاطبان ثبت شوند قرار است نام برند مدام تکرار شود، به تصویر کشیده شود، و در ذهنها حک شود. قرار است در بازار با دیگر رقبا رقابت کند. درواقع نام برند، مهمترین و اصلیترین بخش در هویت کلامی برند است و پایه کسب و کار شما را تشکیل میدهد. اگر از شما بپرسند چه ماستی بخرم؟ به جای اینکه بگویید ماست هم زده و پروبیوتیک با ۳% چربی، فقط نام برند میآورید.
پس brand naming مهم است، چون:
از عوامل اصلی هویت برند است.
به یادآوری برند و شناخت از برند کمک میکند.
میتواند جذابیت و انگیزه خرید ایجاد کند.
پتانسیل ارائه حس مثبت به مخاطب دارد.
پتانسیل نمایش تمایز برند دارد.
در بحث آگاهی برند، یادگیری نام برند بسیار مهم است. پس نامی که تلفظ سخت داشته باشد و یادگیری آن راحت نباشد، قطعا تاثیر منفی در شناخت برند شما میگذارد.
استانداردهای نامگذاری برند
یک نام برند خوب باشد حس مثبت ایحاد کند. محدود کننده نباشد. برای مثال ال سی من اگر بخواهد به حوزه زنان وارد شود، نمیتواند از این نام استفاده کند. به فکر آینده برند و توسعه آن باشید. به این فکر کنید که شاید روزی به بازارهای بین المللی وارد شوید. چیزی انتخاب کنید عامل محدودکننده نداشته باشد.
خوش آوایی نام برند نیز بسیار مهم است. یکی از قوانین نام گذاری استفاده از کلمهای است که به صورت یکی در میان حروف صدادار و بیصدا داشته باشد. مثل AMAZON – ALIBABA – DIGIKALA
استفاده از یک مکث کوتاه هم میتواند در خوش آوایی نام برند کمک کننده باشد. مثلا اسنپ (اس/نپ) – تپسی (تپ/سی)
نامهایی که بیش از حد کوتاه و تک بخشی باشند، ممکن است با سوال چی؟ مواجه شوند. یعنی زمانی که بگویید از فلان شرکت مزاحم میشوم. ازتان بپرسند چی؟ کدام شرکت؟ نباید نام برند خود را طوری انتخاب کنید که شامل این قاعده شود.
تکنیکهای نام گذاری برند یا Brand naming
- جمله سازی
- مخفف سازی
- ترکیبی
- صداسازی
- کلمات هم ریتم
- کلمه سازی
- ارجاع به منقطه جغرافیایی
- استفاده از نام شخص
- تداعی سازی
دیدگاهتان را بنویسید